HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Újabb gyümölcsöző együttműködés?

ferenck 2015.03.03. 08:30

A 3D nyomtatás egyik online piactere és fájlmegosztója, a Threeding és a Sculpteo 3DP szolgáltató bejelentette: március elejétől együttműködnek, fizikai modelleket készítenek a Threeding online katalógusából. A printelhető modelleket eddig csak letölteni lehetett, mostantól nyomtatott másolataik is megrendelhetők. Mivel a megrendelőnek nem kell rendelkeznie 3D printerrel – eddig legalább géphez való hozzáférés kellett –, a Threeding szolgáltatásai mellett a vásárlókörét is bővítheti. A fájlok nyomtatásáról a Sculpteo gondoskodik. Az érdeklődők 6 anyag és 40 szín közül választhatnak.

thredding.jpg

Az együttműködéstől mindkét fél sokat vár, üzleti előnyök, eladási mutatók markáns növekedése mellett a 3D nyomtatótechnológia népszerűsítését, még szélesebb körű megismertetését, érdeklődők fogyasztóvá válását. A Thredding a felhasználói élményt javító új funkciókat is be akar vezetni.

A szolgáltatás white label formában fog működni. Szerzői jogok miatt aggódó designerek több opció közül választhatnak: ha akarják, munkáiknak csak a letöltését vagy csak nyomtatását engedélyezik stb.

Címkék: üzlet szolgáltatások

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr477234595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása