HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott headset fülhallgató nélkül

ferenck 2014.12.10. 11:30

Indiegogo kampányban gyűjtik a pénzt az első olyan nyomtatott headsetre, amely kihagyja a fület, azaz nincs hozzá fülhallgató. A kicsi, de jól működő, az elektromos vezetést csontokon keresztül megoldó moduláris Cynaps Mint nevű darab a Max Virtual fejlesztése. Mindegy, hogy fejünk melyik részére tesszük a jelátalakítókat, a rezgések miatt mindig jól halljuk a hangokat.

headset_3.jpg

Bluetoothon keresztül bármilyen készülékhez – telefonhoz, tablethez, PC-hez, laptophoz, okosórához – kapcsolódik. Fejlesztői szerint multifunkcionális: egyszerre hallgathatunk zenét, telefonálhatunk és még a környező zajokat is halljuk, például futás közben. Állítólag biztonságosabb is a hagyományosabb headseteknél. Eleme használatfüggően 2-12 óra használat után merül le.

headset1.jpg

Mivel modulokból áll, összesen ezer kombináció közül választhatunk, melyik legyen kinyomtatva. A modularitás másik nagy előnye, hogy a részeket könnyű szétszedni, majd ismét összerakni.

Címkék: headset modularitás IndieGoGo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr696970787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása