HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Terjeszkedik a MakerBot

ferenck 2014.11.28. 08:30

A MakerBot a 3D nyomtatás egyik legismertebb, mainstream-jének jellegzetes brand-je. A technológia népszerűvé válása és a benne rejlő üzleti potenciál mellett leginkább ez a tény magyarázza, hogy termékeit egyre több amerikai áruházlánc értékesíti. Nyomtatóik és kiegészítőik a múlt héttől 39 Home Depot, e hét elejétől 50 Staples boltban kaphatók.

makerbot.jpg

A napokban további két nagycéggel, a 9 állam 32 helyszínén árusító Fry’s Electronicsszal és az online óriás Amazonnal állapodtak meg. Előbbinél minden gépüket meg lehet venni, két helyszínen 3D nyomtatás-bemutatót is tartanak.

A MakerBot termékek eladási mutatóinak (és természetesen a technológiának is) az is jót fog tenni, hogy saját digitális boltjuk és eddigi online partnereik mellett az Amazon.com is beszáll termékeik értékesítésébe. Nemcsak printereket, de – közeleg a Karácsony – például nyomtatható/nyomtatott ajándék- és egyéb tárgyakat (golf felszerelést, T-Rex és sárkánykoponyát stb.) szintén lehet rendelni tőlük.

Címkék: trendek gazdaság Amazon MakerBot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr686938269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása