HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Teknős projekt

ferenck 2014.11.25. 08:30

Naponta olvasunk új nyomtatott tárgyakról, különös alkalmazásokról, eredeti és őrült ötletekről, néha teljesen hihetetlennek tűnik, hogy mire képes a folyamatosan, s egyre nagyobb tempóban fejlődő technológia. Vállalkozások nőnek ki a semmiből, kreatív hobbisták tűnnek fel és válnak meghatározó szereplővé. Egyesek a termelékenységet fokoznák, mások a világot váltanák meg.

turtle3.jpg

A Turtle (Teknős) projekt ötletgazdája, Stefano Giovacchini olasz designer valószínűleg nem sorolja magát az utóbbiak közé, mégis odatartozik. A koncepció egyszerű, olyan – teknősre emlékeztető – nyomtatott tárgyról van szó, amellyel közönséges pántok/vállszíj közbeiktatásával bevásárlószatyrok alakíthatók át hátizsákká. Mindegy, hogy szövet vagy műanyag, bármilyen szatyorhoz jó. Több célra, de főként tárgyak cipelésére, szállítására használható. Könnyebb lesz vele elvinni valamit A-ból B pontba.

turtle2.jpgturtle1.jpg

Giovacchini innovatív megoldása annyira megtetszett az olasz crowdsourcing 3D platform Thingarage által meghirdetett 3DPRINTforAID zsűrijének, hogy októberben megnyerte az „Alakítsuk a világot jobb hellyé” mottó alatt futó verseny fődíját.

Címkék: design csináld magad

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr396929441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása