HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az Autodesk 100 millió dollárt fektet 3D nyomtatáscégekbe

ferenck 2014.10.31. 08:30

Az Autodesk bejelentette: a következő néhány évben 100 millió dollárnyi összeget fektet 3D nyomtatáscégekbe. A szoftveróriáson belül működő Spark Befektetési Alap az első ilyen típusú kezdeményezés a szakterületen. A 3D nyomtatótechnológiák határait feszegető, az ipari forradalmat felgyorsító vállalkozókat, startupokat és kutatókat kívánnak támogatni.

autodesk.jpg

Az Autodesknek nem ez az első fontos idei közleménye. Korábban már bejelentettek a „Zsarátnok” printert és a „3D nyomtatás Androidját”, a Spark (szikra) nevű nyílt forráskódú szoftverplatformot is. A stratégiai befektetéssel nyilvánvaló, hogy a platform használatára is buzdítanak, még jobban pozícionálják azt. A támogatásban részesülők a Spark összes előnyét élvezhetik, valamennyi szolgáltatásához hozzáférnek.

„Magunk mögött hagytuk az additív gyártás innovációit felülről lefelé (top-down) megközelítő szemléletet. Sok iparág elismeri a vállalkozók és startupok jobb ötleteiben és megközelítésében lévő értékeket, és a 3D nyomtatás sem kivétel” – nyilatkozta az Autodesk Fogyasztói Termékek és 3D Nyomtatás részlegének alelnöke, Samir Hanna.

Címkék: szoftver innovátorok Autodesk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr736848561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása