HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

iBox Nano, a legkisebb műgyanta-nyomtató

ferenck 2014.10.20. 11:30

Az idén alapított floridai iBox Printers Inc bejelentette, hogy Kickstarter-kampánnyal igyekszik megtámogatni új műgyanta-nyomtatója, a kategóriájában egyedülálló, csak wifivel és elemmel működő Nano gyártását.

ibox-nano-3d-printer-1.png

A fejlesztők szerint a műgyantával dolgozó printerek közül a hordozható Nano a legkisebb, legcsendesebb, legolcsóbb (bevezető ára: 2-300 dollár). Méretét illetően, nyomtatóterülete valóban kivételesen kicsi: 40x20x90 milliméter, ami azért nem probléma, mert műgyantához tökéletes, a gépet pedig részletesen kidolgozott pici tárgyak, többek között ékszerek printelésére találták ki.

ibox-nano-3d-printer-3.png

9200 darabot szándékoznak gyártani belőle. Mint minden más nagyon olcsó printer esetében, így a Nanonál is az a túlélés záloga, hogy nyújtson valami pluszt, máskülönben nem lesz érdeklődés iránta. A demóanyag meggyőző, a közepes méretű tárgyakhoz is kicsi nyomtatási terület viszont eltántoríthat potenciális vásárlókat.

Címkék: műgyanta Kickstarter hordozható nyomtató

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr116808373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása