HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Agyának nyomtatott másával lepte meg élete párját egy idegtudós

ferenck 2014.10.03. 11:30

A technológia térhódításával vőlegények és menyasszonyok gyakran kapnak 3D nyomtatott esküvői ajándékot, például jegygyűrűt és más ékszereket, és az ünnepi tortát is díszítették már printelt holdacskával, napocskával, szívecskével, különféle figurákkal.

Az austini idegtudós, Michael Mack viszont egészen különleges darabbal, agyának nyomtatott másával lepte meg menyasszonyát, a szintén az emberi tanulást és memóriát kutató Meget.

agy.jpg

Gondolatai fészkét már korábban 3D szkennelte, az alapján készített 3D modellt, amelyet PLA-ből MakerBot Replicator 2-n nyomtatott ki. Megadta a módját: az agyat üvegpohárba tette, Meg úgy kapta meg az eredeti ajándékot. Michael nem volt jelen, de a beszámolók szerint jövendőbelije igencsak ledöbbent, mielőtt rájött, mi is az ajándék.

Címkék: ajándék MakerBot

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr736753715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása