HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Johnnie Walker 3D nyomtatásban

ferenck 2014.09.17. 11:30

2011 óta minden évben megrendezésre kerül a „TechCrunch Disrupt”, amelyen startupok mutatják be üzletembereknek termékeiket és szolgáltatásaikat. Versengésük célja, hogy megnyissák az eseményen jelenlévő kockázati tőkések zsebét, azaz befektetőket találjanak.

johnny.jpg

Az ideit tegnap este tartották San Franciscóban. Az esemény egyik szponzora a Johnnie Walker volt, és jó szponzorhoz hűen, díjjal jutalmazta az arra érdemest. A díjhoz az ital emblémafiguráját az oly jellegzetes testtartásban megörökítő „Keep Walking” trófea, egy szobrocska is járt.

Az aranyszobor specialitása, hogy nyomtatott, MakerBot Replicatoron készült. A Johnnie Walker azért döntött a 3D nyomtatás mellett, mert az utóbbi időben a TechCrunch, az egyik legolvasottabb IT-oldal rengeteget foglalkozott a technológiával.

Címkék: arany TechCrunch

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr836704147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása