HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kwambio, egy új 3D tervezőplatform

ferenck 2014.09.02. 11:30

A 3D nyomtatás nagyon trendi, viszont csak akkor lesz mainstream, ha létezik olyan online platform, ahonnan a felhasználók bármely tervet kiválaszthatnak, módosíthatnak rajta, letölthetik, kiprintelhetik. Ma már többen kísérleteznek vele, a jelenleg bétaváltozat, októberben startoló Kwambio a legújabb közülük. Vlagyimir Usov alapító azt szeretné, ha az oldalon a legkülönfélébb személyre szabható termékek (lámpák, vázák, ruhafogasok stb.) alkotói osztanák meg munkáikat a nagyvilággal, és igazi kreatív közösség jönne létre, ahol mindenki alkotóvá válik.

kwambio1.jpg

A tervezők természetesen pénzzé tehetik darabjaikat. Az eredetit biztonságosan eladhatják, Usov szerint nem kell félniük a kalózkodástól, csapata mindent aprólékosan ellenőriz, hitelesít.

kwambio2.jpg

A felhasználók néhány kattintással tehetik személyessé a termékeket, több opció (forma, szöveg stb.), és egyelőre nem túl sok, húsznál több termék közül választhatnak, amelyeket aztán tetszés szerint módosíthatnak. A munkákat őt csoportba sorolják: design, divat, gadget, dekoráció, művészet.

kwambio3.jpg

A Kwambio az első hónapban ingyenes lesz, a nyomtatásért viszont fizetni kell. Az érdeklődők a csütörtök és szombat közötti londoni 3D Printshow-n is megismerhetik.

Címkék: design szolgáltatások személyre szabás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr396657131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűcslaci 2014.09.04. 06:32:57

Van ilyen platform. Körül kéne nézni.

Altaïr 2014.09.20. 22:29:52

Mi az a "kiprintel"?
süti beállítások módosítása