HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

FreeDee az INFOHajó 2014-en

ferenck 2014.08.28. 08:30

A Vezető Informatikusok Szövetsége tegnap tartotta az egész napos INFOHajó 2014 konferenciát, amelyen a FreeDee Printing Solutions is jelen volt.

viszhajo2.jpg

Dezső Renáta a 3D nyomtatás gyakorlati oldalát mutatta be előadásában, a végén pedig egy esettanulmányt ismertetett. Kömlődi Ferenc az infokommunikációs technológiák várható jövőjéről beszélt, köztük a 3D nyomtatáséról is.

viszhajo1.jpg

A Budapest és Ráckeve közti hajókázáson az érdeklődők megtekinthették a FreeDee Printing Solutions több munkáját, Simó György, Nagy Péter és Dezső Renáta igyekeztek minél jobban megismertetni velük a technológiát, amelynek terjedését jól szemlélteti, hogy a legtöbb előadásban volt róla szó.

viszhajo4.JPGviszhajo3.jpg

Szintén a FreeDeehez kapcsolódik, hogy az év CIO-díjához – amelyet Braun Péter, a VISZ elnöke és Mester Sándor, a konferencia házigazdája adtak át – stílszerűen járt egy nyomtatott hajócska is. A végén pedig minden résztvevő egy szintén printelt mini-billentyűzetet kapott. A darabok a FreeDee műhelyében készültek.

Címkék: FreeDee Simó György Dezső Renáta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr976642617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása