HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A 3D nyomtatható modellek Google-ja

ferenck 2014.08.11. 11:30

Digitális animációval, 3D művészettel foglalkozó szakemberek pontosan tudják, mennyire időigényes online rábukkanni a megfelelő 3D modellre, arra, amelyik éppen kell. Hiába kínál sok honlap ingyenes modelleket, nehéz megtalálni őket. Ezen az állapoton igyekszik változtatni a Yobi3D keresőmotor. Gyors és hatékony, úgyhogy sok időt spórolhatunk meg vele. Mivel van preview (előzetes bemutató) interfésze, rögtön látjuk, megfelel-e a modell az elvárásoknak, vagy sem. Ugyanúgy működik, mint a Google: be kell gépelni a kulcsszót, aztán keresgélni kezd. A „robotra” például ezt jeleníti meg:

yobi-3d-model-search-engine-1.pngyobi-3d-model-search-engine-2.png

A böngészőből minden tárgyra rázoomolhatunk, elforgathatjuk őket stb. A modellek száma folyamatosan bővül, a funkciók úgyszintén.

Címkék: kereső Google

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr306592851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása