HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott részek SegWay járgányokhoz

ferenck 2014.07.14. 08:30

A SegWay PT önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású eszköz az ember helyváltoztatásának elősegítésére. A robotikához sok szállal kapcsolódó készüléket Dean Kamen amerikai mérnök találta fel.

A Marubeni Information Systems (MSYS) a napokban jelentette be, hogy közös fejlesztési projektet indít a SegWay Japannal. Az együttműködés célja egyedi alkatrészek nyomtatása.

segway1.jpg

2007 óta közel 3 ezer SegWay-t adtak el Japánban. Már bevásárló- és rendezvényközpontokban is használják. Népszerűsége növekedésével párhuzamosan felmerült az igény, hogy a gépeket a leendő tulajdonosok egyéni ízlése szerint alakítsák ki.

Ebben lesz stratégiai partner a 3D nyomtatás új alkalmazásait kereső MSYS. A 2011-ben alapított cég gyártási megoldásokat (köztük 3D technológiákat), gépi tervezést és gyártórendszereket kínál. A SegWay Japan terméktervezésre, piackutatásra és értékesítésre, az MSYS a terméktervezés mellett a nyomtatásra és a projekt promótálására fog összpontosítani.

segway2.jpgsegway3.jpg

A gépeket printelt tablet- és okostelefon-tartókkal, világító részekkel, dísztárcsákkal stb. kívánják egyedivé tenni. GPS-es tablettel és okostelefonnal felszerelt SegWay-k például nagy rendezvények biztonsági személyzetének lehetnek hasznára.

Címkék: robot Japán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr986474225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása