HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtasson T-Rex csontvázat és koponyát!

ferenck 2014.05.08. 11:30

A MakerBot kedden két új nyomtatható T-Rex modellt tett közzé: T-Rex csontvázat és T-Rex koponyát.

trex1_1.jpg

A 65 millió évvel ezelőtt élt óriásgyík, a Tyrannosaurus Rex csontváza – az eredeti huszadára kicsinyített pontos másolata – a 3D modellezők egyik nagy kedvence, szoborrá formálni és kinyomtatni viszont kifejezetten nehéz. A 79 részből álló modell 14,99 dollárért szerezhető be a MakerBot digitális boltjában.

trex2_1.jpg

A nagyméretű koponya a MakerBot Akadémia tantervének része lesz: a diákok a nyomtatható modellel jobban megértik a fossziliákat, tudományos tényeket és elméleteket könnyebben megkülönböztetnek egymástól. A koponya fájljai ingyen tölthetők le a Thingiverse-ről.

trex3_1.jpg

A két modell megjelenésével párhuzamosan a MakerBot T-Rex Koponya Remixversenyt indított. Thingiverse felhasználók egy héten keresztül, május 13-ig jelentkezhetnek, az őslény fejét szórakoztató elemekkel, például koronával, sállal, sapkával stb. kell kiegészíteniük. MakerBot PLA szál és a T-Rex csontváz ingyenes letöltése lesz a három győztes jutalma.

Címkék: őslénytan MakerBot Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr796133147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása