HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A 3D nyomtatás az egyik legtrendibb kiszervezett munka

ferenck 2014.04.23. 08:30

A 2009-ben alapított Freelancer a földkerekség egyik legfontosabb és leggyorsabban növekvő outsourcing piactere. Sydney-i központi irodája mellett a cégnek Vancouverben, Londonban, Buenos Airesben, Manilában és Jakartában is van irodaépülete.

freelancer.jpg

A Freelancer a napokban tette közzé negyedéves elemzését a kiszervezett munkákról. Az elemzésből kiderül, hogy nő a technológiai, köztük a 3D nyomtatással kapcsolatos állások iránti kereslet. A szerzők 27 ezer állást vizsgálva állapították meg, hogy egyrészt egyre népszerűbb az összes 3D-s tevékenység, másrészt a 3D-s munkák közül a 3D nyomtatás, a koncept design és az építészeti állások a legkeresettebbek.

A 3D renderelés 43,9, a 3D animáció 35,7, a 3D modellezés 34,5 százalékos növekedést mutat 2013. utolsó negyedévéhez képest. A Freelancer az Oculus Rift VR headset Facebook általi felvásárlásának tudja be a növekedés mértékét. A 3D nyomtatás iránti megélénkült kereslet pedig a technológia gyors fejlődésével és az áreséssel magyarázható. Ma már egyre több kisvállalkozás és magánszemély engedheti meg magának, hogy 3D printert vásároljon.

Címkék: trendek Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr176070295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása