HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3Doodler gyerekeknek!

ferenck 2014.04.18. 11:30

2014. április 10-től 31.900 Ft-os bevezető áron már beszerezhető Magyarországon a 3Doodler, a világ első 3D nyomtatótolla. Budapesten a FREEDEE Stúdióban (1061 Budapest, Király u. 16. 2. em. 2.) vagy a 3D GyurmaLabban (MilliPop Játszóház, Millenáris Park Fogadó épület) vásárolható meg, online pedig itt lehet megrendelni.

A hazai desktop 3D nyomtatók legnagyobb forgalmazója, a FreeDee Kft, forgalmazás előtt felnőttek és gyerekek ezreinek mutatta már be a 3Doodlert 3D GyurmaLab nevű budai bemutatótermében, egy olyan egyedülálló térben, ahol a kicsik és nagyok interaktív, játékos módon ismerkedhetnek a 3D technológia legfrissebb eszközeivel. A szakkörök középpontjában a tárgyalkotás és a kreatív problémamegoldás áll, amelyekhez a 3D technológia az alkotóközeg.

gyurmadood4.jpg

Az első 3Doodlerek még 2013 decemberében „költöztek be” a GyumaLabba. Azóta több mint ezren vették kezükbe és próbálták ki a csodatollat. Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy remek szórakozást nyújt négytől százéves korig, amit mi sem szemléltet jobban, minthogy a  „hogy működik?” után az „apa, mikor adod már vissza?” a 3D nyomtatótoll kapcsán leggyakrabban elhangzó kérdés.

gyurmadood5.jpg

Bodor Adri, a FreeDee oktatási menedzserének elmondása szerint „első próbálkozásra legtöbbször tényleg térbeli firkák születnek, aztán ahogy telnek a percek, a gyerekek egyre ügyesebben rajzolnak a tollal, és egészen meglepő alkotások születnek. Legnépszerűbbnek a híres épületek kicsiny másának elkészítése bizonyult, mellette pedig saját 3Doodler állatkertet is nyithatnánk. A lelkes alkotók persze nem csak saját örömükre hoztak létre tárgyakat – gyakran szüleiknek, barátaiknak készítettek apró meglepetéseket. Ha figyelünk, egész sok anyukát láthatunk a 3D GyurmaLab környékén 3Doodlerrel készített gyűrűben.”

gyurmadood2_1.jpg

Az eddigi tapasztalatok alapján a 3Doodler a következő készségeket fejleszti: mentális rotációs (térbeli forgatás az agyban), koordinációs készségeket, finom-motorikus mozgást, térlátást. Mindezek mellett növeli a kreativitást, és alkotói önbizalmat is ad.

A képek a 3D GyurmaLabban készültek.

 

Címkék: 3Doodler FreeDee 3D GyurmaLab

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr956048983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása