HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Magyarországon is megvásárolható a 3Doodler!

ferenck 2014.04.11. 11:30

Április 10-től a FreeDee Printing Solutionsnál Magyarországon is megvásárolható a világ első 3D nyomtatótolla, a printereknél lényegesen olcsóbb 3Doodler.Itt rendelhető meg.

Sok más 3D printing projekthez hasonlóan a varázsceruzát is sikeres Kickstarter-kampánynak köszönhetően ismerhette meg a szakma és a nagyközönség. Pár óra leforgása alatt jóval több pénz összejött a megvalósításhoz szükséges 30 ezer dollárnál. A kampány fényesen bevált, hiszen néhány nap alatt az eredeti költség sokszorosát, bő másfél, 1 hónap alatt pedig közel 2,4 milliót gyűjtöttek össze.

dood1.jpg

A 3Doodler azóta meghódította a világot.Mégpedig azért, mert gyerekek, felnőttek egyaránt gyorsan megtanulják kezelni.Elvileg szinte bármit létrehozhatunk vele: egyszerű 3D alakzatokat és modelleket, ékszereket, díszeket, jégszekrény-mágnest, miniatűr Rialto-hidat, parányi focipályát. Hétköznapi tárgyakat, telefontokot, tollakat stb. szabhatunk személyesre vele. Kisebb javításokra is használható.

Címkék: Kickstarter 3Doodler FreeDee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr446011602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása