HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatószolgáltatást indít a francia posta

ferenck 2013.11.29. 11:30

A francia posta bejelentette: három hivatalában – a párizsi Bonne Nouvelle és La Boétie metrómegállóknál, valamint a külvárosi Boulogne-Billancourt városházánál – hathónapos kísérlet keretében 3D nyomtatószolgáltatást indít. Céljuk, hogy közönségükkel megismertessék a technológiát, illetve hogy hozzáférést biztosítsanak az érdeklődőknek. A hat hónap után elemezni fogják a felhasználók és a szakma reakcióját. Ha a kezdeményezést siker koronázza, a szolgáltatást más postahivatalokra is kiterjesztik.

franciaposta.jpg

Mindhárom hivatalban betanítottak két-két alkalmazottat a printerek kezelésére, és hogy megválaszolják a közönség kérdéseit. Az érdeklődők katalógusból – mobiltelefon-tokok, ékszerek és sok más tárgy közül – választhatják ki, mit szeretnének nyomtatni. Ha akarják, ízlésüknek megfelelően módosíthatnak a darabon, de saját 3D fájljaikat is kiprinteltethetik. Bonyolult modellekhez, prototípusokhoz és tárgyakhoz a posta partnercége, a 3D nyomtatás specialista Sculpteo nyújt segítséget.

Címkék: szolgáltatások

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr545666164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása